zondag 22 mei 2016

Huntenkunst

Op 27, 28 en 29 mei vindt voor de 24ste keer de manifestatie Huntenkunst plaats. Dit betekent voor de vijfde keer in Ulft.
De kunstbeurs vindt jaarlijks in de maand mei plaats.
Ik doe mee aan deze beurs en heb nog een aantal (gratis) toegangskaarten. Ben je van plan deze beurs te bezoeken, stuur dan een mail, dan stuur ik de kaarten op.

  • Plaats SSP-Hal DRU-laan 2, 7071 MC Ulft
  • Data vrijdag 27 mei 17-21 uur, zaterdag 28 mei 10-20 uur, zondag 29 mei 10-18 uur
  • Parkeren Er is gelegenheid tot vrij parkeren op diverse terreinen in de omgeving van de hal.
www.huntenkunst.org

Huntenkunst is een kunstmanifestatie, die bedoeld is voor professioneel werkende kunstenaars en galeriehouders. Het accent ligt daarbij op de kunstenaars en hun werk. De manifestatie omvat de presentatie van het werk van en door 220 kunstenaars uit binnen- en buitenland. 

Vastconcept
Huntenkunst wil een uitstekend platform bieden aan de kunstenaars uit diverse landen. Het evenement biedt volop gelegenheid tot contacten, die inspirerend werken. Daarnaast wil de organisatie de belangstelling van het publiek wekken voor hedendaagse beeldende kunst. Het evenement moet een goed inzicht bieden in de eigentijdse kunst. Positief werkt het aanbieden van diversiteit zowel in stijl als techniek. Aantrekkelijk is de aanwezigheid van de kunstenaars. Zij zijn de gastheren van hun eigen unit. De kunstenaars zijn afkomstig uit verschillende landen. Ruim 30 landen zijn vertegenwoordigd. Ook buiten Europa. Behalve uit Nederland zijn ze met name afk omstig uit Duitsland, Oostenrijk, België, Zweden, Polen en Frankrijk. Ook zijn landen zoals Japan, Zuid-Korea, Australië, Rusland en USA vertegenwoordigd. Het aantal buitenlandse kunstenaars overtreft jaarlijks die van uit Nederland. Interessant zijn de verschillende invloeden, die te ontdekken zijn in verband met de afkomst van de kunstenaars. Positief werkt ook het jaarlijks uitroepen van een land tot themaland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten