A Walk in the Woods

In januari 2016 ben ik begonnen met het tekenen van een boek (A4), een sequentie van tekeningen die samen een verhaal moeten vormen. In de eerste instantie zou ik het met Jean-Marie van Staveren afwisselen, maar daar is het (nog) niet van gekomen.
De aanleiding voor A Walk in the Woods is het boek van Bill Bryson, die daarin vertelt over zijn avonturen bij het lopen van de Appalachian Trail. Die Trail loopt aan de oostkust van de Verenigde Staten van Georgia tot Maine en is meer dan 3000 km. lang. Er zijn mensen die zo nu en dan een stukje doen en er zijn er die de Trail in een keer lopen. Daar doen ze dan ongeveer 6 maanden over. Er zijn diverse filmpjes op YouTube daarover te vinden.
Mijn getekende, imaginaire Trail gaat door de seizoenen, is dus in januari begonnen en zal doorgaan tot het boek vol is. Daarna ga ik er een Print on Demand boek van maken. Ik maak gebruik van: bister of notenbolster (bruine kleurstof te verdunnen met water), vulpen, gouache, aquarel, houtskool en droge pastel.
De laatste tekening staat steeds bovenaan. Dus als je het verhaal vanaf het begin wilt zien, moet je naar beneden scrollen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten